ΩΔΕΙΟ - ΜΠΑΛΕΤΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Γιάννη Χριστοφορίδη
Αναγνωρισμένο από το κράτος
Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΩΔΕΙΟ Δάσκαλοι - Καθηγητές

Μιχάλης Θεολογίτης

Ο Θεολογίτης Μιχάλης γεννήθηκε το 1983 στον Χολαργό. Ξεκίνησε το φλάουτο σε ηλικία 7 χρονών στο Κλασσικό Ωδείο Χολαργού όπου και πήρε το δίπλωμά του με δάσκαλο τον Πέπο Σάλεμ κ βαθμό άριστα παμψηφεί τον Ιανουάριο του 2004. Παράλληλα αποφοίτησε και από την ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών.

Έχει παρακολουθήσει masterclass φλάουτου με καθηγητές τον Philip Pierlot, τον Ferenc Liszt Lorant Kovacs, και έχει παρακολουθήσει και το σεμινάριο αναγεννησιακής και barock μουσικής με τον κύριο Νίκο Παναγιωτίδη.

Η καλλιτεχνική του δραστηριότητα περιλαμβάνει πολλές συναυλίες ως μαθητής και ως καθηγητής σε όλα τα ωδεία με τα οποία συνεργάζεται. Επίσης έχει πάρει μέρος ως μέλος της ορχήστρας στο θεατρικό έργο «Η γυναίκα της Ζάκυνθος» στο δημοτικό θέατρο Πειραιά και στο musical Jesus Christ Superstar στο Δημοτικό θέατρο Χαλανδρίου. Επίσης συνεργάζεται καλλιτεχνικά με την χορωδία του καλλιτεχνικού συλλόγου Νέας Μάκρης. Τέλος αξίζει να αναφερθεί η διαρκής αναζήτησή του σε παραδοσιακές μουσικές από όλο τον κόσμο και ειδικότερα σε μουσικές από κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Ασχολείται με την διδασκαλία του φλάουτου από το 2003. Είναι καθηγητής φλάουτου, φλογέρας και μουσικής δωματίου στο Κλασσικό Ωδείο Χολαργού, στο Ελεύθερο Ωδείο στους Αμπελόκηπους, στο Ωδείο Ηχογένεση στα Γλυκά Νερά και στο Ωδείο Νέας Μάκρης. Επίσης την σχολική χρονιά 2010-2011 ήταν αναπληρωτής καθηγητής φλάουτου και ορχήστρας κλασσικής μουσικής στο Μουσικό σχολείο Σπάρτης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πού θα μας βρείτε:
  • Διεύθυνση: Αγ. Παρασκευής 11, Νέα Μάκρη
  • Τηλ: 22940 90037, 99033
home