ΩΔΕΙΟ - ΜΠΑΛΕΤΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Γιάννη Χριστοφορίδη
Αναγνωρισμένο από το κράτος

Η διεύθυνση του Ωδείου Μπαλέτου αντιλαμβανόμενη την οικονομική κρίση που κυριαρχεί στην εποχή μας, αποφάσισε να κάνει εκπτώσεις τιμών στα τμήματα του μπαλέτου και δωρεάν εγγραφές σε όλα τα τμηματα των χορών και της γυμναστικής.

Επίσης στο Ωδείο τα δίδακτρα διατηρήθηκαν σταθερά και μειώθηκαν οι τιμές στις εγγραφές και τα εξέταστρα. Δωρεάν εγγραφές σε παραδοσιακά όργανα και πνευστά.

Ωδειο - ΜπαλετοRock school summer band

με τον Δημήτρη Γασπαράτο

Τα πράγματα είναι απλά :φτιάχνουμε ένα καλοκαιρινό μουσικό συγκρότημα. Το εργαστήριο χρειάζεται παιδιά που αγαπάνε τη μουσική, αγαπάνε το rock, το punk, τη reggae, τη soul, το metal, το blues. Το ρεπερτόριο οργανώνεται από τα ίδια τα παιδιά που συμμετέχουν στο εργαστήριο, με βάση τα ακούσματα, τις μουσικές τάσεις και τις γνώσεις του καθενός, ενώ παράλληλα αναπτύσσονται μέθοδοι για την απομνημόνευση της μουσικής και την ψυχολογία του performer.

Πρόθεσή μας, πέρα από το να φτιάξουμε μια φοβερή μπάντα με το δικό της στυλ και ήχο, είναι να παρουσιαστεί το υλικό που θα προετοιμαστεί σε μια συναυλία.
Το Ωδείο Νέας Μάκρης προσκαλεί όλους και όλες που έχουν όρεξη και κέφι για τραγούδι και μουσική, που είτε ξέρουν ήδη να παίζουν κάποιο όργανο, είτε τους αρέσει να τραγουδάνε, είτε θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το χώρο του ηλεκτρικού ήχου και του stage. Τα υπόλοιπα τα λέμε στις πρόβες.
Το πρόγραμμα θα αναπτυχθεί σε 2 εβδομάδες από Δευτέρα 7 Ιουλίου μέχρι Κυριακή 20 Ιουλίου . Τρεις 3ωρες πρόβες την εβδομάδα & την Κυριακή 20 Ιουλίου η rock band θα παρουσιάσει μία συναυλία. (οι ακριβείς μέρες και ώρες προβών θα οριστούν σε συνεννόηση με τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Rock School Summer

Κόστος συμμετοχής: 60.00 Ευρώ
Αιτήσεις συμμετοχής και πληροφορίες στην γραμματεία της σχολής
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ωδείο Γιάννη Χριστοφορίδη
Αγ. Παρασκευής 11 Νέα Μάκρη
τηλ.: 22940-90037/ 694-5467383 /www.odeioneasmakris.gr


R O C K 'a' R O L L A 2 0 1 4
THE BEST ROCK CONCERT OF THE YEAR!!!!!!
Κινηματοθέατρο ΑΛΙΚΗ
Δευτέρα 30 Ιουνίου
19:30
BE THERE!!!!!
Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ       Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η ! ! ! ! !
Hatha-yoga-flyer FYLLADIO1
balet_small
Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ

Rock Συναυλία Μαθητών

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πού θα μας βρείτε:
  • Διεύθυνση: Αγ. Παρασκευής 11, Νέα Μάκρη
  • Τηλ: 22940 90037, 99033
home